12 Ekim 2012 Cuma

İnanılmaz ama gerçek HİSSEDİYORUM!




Birinden hiç etkilenmediğim kadar etkileniyorum ama çocuk ortam çocuğu. Ohhh kızlar gelsin gitsin. İlgileniyor, hatta bazen mesaj atmamasını istiyorum, o kadar çok ilgileniyor ama o kızlar konusundaki tavrı, daha doğrusu bir tavrı da yok ama ne yaşamak istediğini kestirebildiğimden ağzıma geleni saydırıyorum çocuğa. Elimde değil.

Çocuk tam ideallerimdeki gibi, yani hani herkesin gönlünde bi' beyaz atlı prensi vardır ya. Şöyle olsun böyle olsun vs.

Benim de beyaz atlı prens tarifim şuydu;

Kumral ya da buğday tenli olsun.
180+ mümkünse 185 olsun malumunuz topuklu giyinen türdenim. Boyum kısa değil.
İri yapılı olsun. -zayıf bir insan olmadığımdan zayıf bir erkeğin de hayali kurmadım hiç. Hem zayıf ne öyle, afrikalı gibi.-

Sigara -mümkünse- içmiyor olsun, alkole karşı olmasın ama her gün her gün içmesin.

Karşıma çıkan çocuk ise;
Bildiğin kocaman, iri yarı hayvan gibi bir şey, bir sarılsa kaybolurum o derece. Kumral, yenilesi :) Sigara alkol dışında tüketmiyor ve alkolle arası FAZLA iyi.

Ama parti resimlerine baktığımda mekandaki kız, bir erkeğe sarmaş dolaş. Ve 10 kişilerse 3ü kız 2 sap var. Saplardan biri benim hoşlandığım.

Bu iş olur mu bilemiyorum. Ama çok uzun zamandır, birini istemiyordum. Bu olsun istiyorum. Ama onun istediği gibi değil, benim istediğim gibi. Eğer olmazsa, sırf onun istediği kızlardan olmadığım için olmayacak.


2 yorum:

  1. lan bu ara benzer hisleri yaşıyoruz :S adamla zaten rakı sofrasında tanıştık. baya da büyük benden böyle. çok da tatlı yav. bir bakıyor ki aboovv. ki benim gibi yalnızlık aşığını bile yoldan cıkarıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavrum benimki daha farklı ya, adam benimle ilgili sürekli plan yapıyor ama evde. niye? dışarı çıkalım diyorum evcimenim ben diyor, yersen.

      olmuyor bu yüzden. :(

      Sil